Голяма драма в семейството на Драгана Миркович, тя моли да бъде оставена на мира

Сръбската легенда Драгана Миркович хвърли страшна бомба за личния си живот. Оказа се, че хубавият семеен живот, какъвто си мислехме всички ние, че води, е бил фарс и тя най-накрая събра сили да излее душата си и да разкрие дълго пазена тайна. 

„Като човек, който е основал целия си живот на честност, чувствам морално задължение днес да се обърна към цялата общественост. С голяма тъга трябва да ви съобщя, че подадох молба за развод“, казва Драгана.

 

„Отношенията ми с Тони отдавна не са същите, а от три години на практика водим отделен живот и не живеем под един покрив. Въпреки всички непреодолими различия, в името на семейството ми и защото така съм възпитан, направих всичко, за да спася общността, която някога сме имали. С течение на времето обаче тази пропаст се разшири и осъзнах, че причиняваме повече вреда на любимите си хора, като се принуждаваме да останем в нещо, което не работи дълго време, отколкото като прекратим брака си.

Със сигурност ще остана последователна на принципите си, на начина си на живот, както оставам вярна на семейството и публиката си и винаги ще уважавам Тони като баща на децата ми и човек, с когото съм прекарала много красиви години.

Поради всичко това, това е единственото, което ще кажем по тази тема, благодаря на медиите за успешното им сътрудничество и ви моля да уважите това решение и да не увеличавате тежестта на момента, през който преминава цялото ни семейство. С надеждата следващия път да се чуем с много добри новини, благодаря предварително за разбирането“, казва Драгана пред vecer.mk.