Димитър Бербатов започна предизборната си обиколка от Видин

Димитър Бербатов започна от Видин обиколката си в страната като кандидат за президент на Българския футболен съюз (БФС) преди изборния конгрес на 15 март. На среща в залата на Общинския съвет в дунавския град той представи своята програма за развитието на българския футбол пред представителите на клубовете в областта. 

„В последните три години водим тази битка, която отива към своя край. Отново ще направим това, което зависи от нас.

Едно от най-важните неща е да покажем уважението си към клубовете и да обиколим страната за трети път. Да се срещнем, да представим програмата си за развитието на българския футбол, да видя какви въпроси има от тях“, каза кандидатът за президент на БФС. 

„Това са все неща, които сме правили и преди, но смятам, че е напълно редно и професионално да направим отново, допълни той. Бербатов заяви, че не се страхува от конкуренцията, защото ме държи „на пръсти“, не се отпускам. Ако има избори за постоянство, мисля, че печелим убедително, защото три години показваме постоянство, упорство, инат за правилните неща, каза още той, и допълни, че на всеки един от клубовете е показал това, което иска да направи, опитал е да ги убеди в своите виждания и приоритети. Колко от тях ще изберат да повярват на мен и на моя екип, ще разберем на предстоящия конгрес“, допълни Бербатов. 

По думите му клубовете не трябва да имат притеснения, когато отидат да гласуват на самия конгрес, че трябва да снимат за кого са гласували, след това да изпращат снимка. Зачеркваш по съвест и се надяваш да си направил правилния избор. Когато всичко приключи, да се надяваме, че ще е минало по правилата и никой няма да има никакво право да обжалва, уточни Бербатов.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe