Етър се раздели с халфа Осама Алу

Намиращият се на последното 16-о място в efbet Лига Етър се раздели днес по взаимно съгласие с нидерландския полузащитник Осама Алу. Той пристигна през октомври 2023 година и до зимната пауза взе участие в три мача от първенството и един за Купата на България. 

Осама Алу обаче бе измъчван от неприятна контузия през цялата подготовка, която не му позволи да вземе пълноценно участие в тренировъчния процес, както и да участва в досегашните контроли. От клуба му благодариха и му пожелаха успех в по-нататъшната кариера.

  

Етър продължава с лагера си в Поморие и също така да попълва отбора си. До момента “виолетовите” са подсилиха с три нови попълнения. Последен дойде финландецът Дидис Лутумба-Пита, който играе като ляво крило. Освен него те привлякоха Иван Василев от Янтра (Габрово) и полузащитника Йоаким Карсела-Гонсалес, носил екипа в един момент и на Стандард (Лиеж).

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe