Христо Янев: Добрата ни игра изнерви съперника

Старши треньорът на Ботев (Враца) Христо Янев похвали футболистите си след прекратената проверка с Цървена звезда. Двубоят бе спрян в 67-ата минута след сбиване между играчите на двата отбора при резултат 2:1 в полза на сърбите. 

„Отборът във втори пореден мач, срещу сериозен съперник, играе много добре и няма как да не съм доволен от този факт. Не е приятно, че мачът не се доигра, защото искахме да изравним.

Може би нашата добра игра изнерви противника и това покачи напрежението“, каза
Янев.

„Знаем, че Цървена звезда е голям отбор, но ние също имаме работа, която отидохме да свършим на терена и го направихме добре. Те може би са очаквали, че ще се разхождаме по терена и ще спечелят лесно. Не, ние работим добре и играем добре. Сцените, които провокираха прекратяването на мача, не са приятни и не ги подкрепям. Те нямат място във футбола, но понякога напрежението взема връх и то не дойде от нас. Уважавам всеки противник, но искаме и нас да ни уважават“, заяви още Христо Янев.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe