Четирима сърби ще се качат на ринга на SENSHI 20

Милош Цветичанин сътвори един от най-зрелищните нокаути в историята на SENSHI в мача си срещу мароканеца Абделила Азузи на предишното издание на бойното шоу SENSHI 19 през ноември 2023 г., като заслужено получи и специалната награда „Нокаут на вечерта“. Цветичанин е двукратен носител на световната купа на WAKO през 2017 и 2019 г., както и шампион на Сърбия по кикбокс за 2018 г.

На предстоящата бойна галавечер SENSHI 20 участие ще вземат бойци от 17 държави. Организаторите разкриха кои са част от спортистите, които ще се качат на ринга на 24-и февруари в „Двореца на културата и спорта“ във Варна. Четирима от тях са представители на западната ни съседка Сърбия.

Никола Стосич също е сред най-талантливите сръбски бойци в момента и това ще бъде неговото второ участие в бойната верига. Стосич е световен шампион на WAKO Pro, победител на Golden Kickboxer в Сърбия и европейски шампион по шотокан карате. На миналото издание SENSHI 19 при дебютната си изява в България той победи французина Франджис Гома със съдийско решение. 

Никола Тодорович е добре известен на родната публика, като досега има седем изяви на бойното шоу и пет зрелищни победи, както и участие на първата бойна галавечер SENSHI 1 през 20219 г. Той е световен шампион по кикбокс за аматьори (WAKO) за 2021 г. в стил К1, шампион на професионалната сръбска верига „Megdan“, също така има много победи в национални и международни галавечери и турнири. 

Уруш Нешкович, също боец от западната ни съседка, ще дебютира в организацията и със сигурност ще иска да покаже на какво е способен. Той e европейски шампион на WAKO от 2023 г., балкански шампион на WAKO от 2022, като има 2-ро място на световен шампионат за юноши на WAKO – 2022 г. и 2-ро място на WAKO Младежко европейско първенство K-1 в категория 63.5 кг през 2021 г.

Последвайте канала ни в