Селекционерът на Унгария: Благодарен съм на Боговете, че погледнаха Унгария благосклонно

Селекционерът на Унгария – Марко Роси, коментира изхода от двубоя между двата отбора който завърши при равен резултат 2:2, гарантирал участието на “маджарите” на европейските футболни финали през идната година в Германия.

“Този ​​мач беше много напрегнат, но не трябва да забравяме, че се класирахме за Европейското първенство един кръг преди края на квалификациите. Никога не съм мислил, че това ще е възможно за мен два пъти като национален селекционер. Благодаря на всички, които ни подкрепиха: феновете, асоциацията, целия щаб и благодаря на моето семейство, посвещавам този успех на жена ми, сина ми и дъщеря ми.

Благодарен съм на Боговете, че погледнаха Унгария благосклонно. Имаше няколко ключови и инфарктни момента в целите квалификации. На първо място гостуването на Черна гора, където тотално доминирахме, но бяхме щастливи съперникът да пропусне дузпа във важен момент от срещата. Трябва да избегнем такива ситуации, както и такава като днешната. Всеки мач е много важен за нас, не можем да подценяваме никого”, каза Роси.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Startphoto