Прокурорският син пребил жестоко бащата на Луиза Григорова СНИМКИ

Започна делото срещу прокурорския син Васил Михайлов в Софийския районен съд. Срещу Михайлов има повдигнати няколко обвинения, сред които за хулигански прояви и телесни повреди. Прокурорският син е обвинен и в закана за убийство срещу вече бившата му приятелка.

Делото срещу прокурорския син още не беше тръгнало по същество заради отсъствието на 8 свидетели.

На днешното заседание четирима от тях бяха принудително доведени. 

Пред съда един от обвинителите по делото и приятел на Васил Михайлов – Никълъс Тодоров разказа за зверствата извършвани от прокурорския син. 

По думите му един от потърпевшите е и бащата на актрисата Луиза Григорова – Красимир Григоров, който бил повален с един юмрук на пешеходна пътека от пернишкия бияч. Нападението станало по време на абитуриентските балове в Перник.

„Васил бил сред абитуриентите, бащата на актрисата зад него на улицата. В един момент младежът се обърнал, приближил се и му ударил кроше. Ударът, нанесен на Красимир Григоров, бил заснет на видео както повечето изцепки на Васил“, казва Никълъс пред съда. Той разказа и за случай, в който Васил Михайлов нанесъл побой и над полицай. 

Приятелят му Никълъс Тодоров също бил жертва на прокурорския син. Според обвинението боят над Никълъс бил в ранните часове на 9 април м.г. на детска площадка в центъра на Перник. Васил го повикал по телефона, за да се разберат, защото Никълъс бил нарекъл гаджето му „тая“, пише „Телеграф“.

Още щом Никълъс с приятелката си пристигнали, Васил започнал да го удря по главата с юмруци, повалил го на земята. Според Никълъс нанесъл му над 100 удара.

От кроше на Васил бил повален и 33-годишният Мартин Карамфилов, но през ноември 2021 г. в заведение в Перник. Той не се оплаквал в полицията, защото не помнел какво е станало. Причината за боя, била, че един от приятелите на Мартин хванал за ръката гаджето на прокурорския син. Според Васил не било за ръката, а за тялото.

Чичото на младежа, също Васил Михайлов, обясни извън залата, че често племенникът му бил предизвикван, става ясно още от изданието.