Благотворителният календар на Елена Кучкова

Оказва се, че плеймейтките не ги интересува само това как биха изглеждали в очите на хората, а някои от тях имат и големи сърца. Ели Кучкова несъмнено е една от красавиците, които се слави с най-голямото такова и доказателство за това е новият ѝ календар.

Ели вложи много труд в последния месец, за да организира всичко от гримьорите и фризьорите, през фотографите и костюмите, до разпечатката и разпространението. Всичко това е в името на една благородна кауза, а именно подкрепата на Центъра по Приложен Поведенчески Анализ – Applied Behavio Analysis или за кратко ABA.

Центърът се занимава с обучението на специалисти по приложен поведенчески анализ и родители на деца с аутизъм. В България има прекалено малко хора, които са наясно с нуждите и грижите, които изисква едно дете с подобно заболяване и центърът е мястото, където нужните умения да се придобият.

Лошото е, че финансирането е оскъдно и именно тук се намесват хора, като Елена Кучкова, които да помогнат с каквото могат, за да има в България място, където човек да получи съвет и да се образова по пътя си в борбата за нормалния живот на своето дете.

Повече информация за ABA и за самото заболяване – аутизъм, можете да научите на официалната страница на центъра – http://www.autismtoday-bg.eu/.

Идеята на г-ца Кучкова е да събере цялата печалба от продажбата на календара и да я дари изцяло на ABA, където самата сума вече ще бъде разпределяна от хората, стоящи зад този проект.

Останалите хора, които са подкрепили каузата с участието си в календара са както следва: коса – Ивайло Колев и Ники Тонев, грим – Цецо Андреев и Маринка Младенова, фотографи – Костадин Кръстев-Коко и Ивомир Пешев, дрехи – Студио Enigma, Bless by Zlatka Raykova, Бутик Vincit by Vesela Toteva и Dress Stylishly by Dido Georgiev и бельо – Etam България.

Календарът е доста стилен и тематичен за всеки един от месеците от годината. Съставен е от 14 страници с размери 50х70см и цената му е 14 лева, а вие можете да се сдобиете с него, като напишете съобщение на facebook страницата на Елена Кучкова. Последвайте този линк!

Станете част от тази благотворителна идея и в замяна ще получите удовлетворението, че някъде някое дете ще има един по-добър живот, благодарение на вас! А и освен това ще имате един от най-красивите календари за 2016 с една от най-сексапилните българки – Елена Кучкова! Аз вече поръчах своя, а ти?

Автор: Десислав Янкулов