Здрав сблъсък в Стара Загора!

Отборите на Берое и Славия се изправят един срещу друг в двубой от шестия кръг на efbet Лига. Главен съдия на сблъсъка ще бъде Петър Кузев. 

Домакините от Стара Загора се намират в много добра форма и определено са сред изненадите на старта на шампионата. „Зелените“ смениха целия си състав, а това изглежда, че дава положителен резултат, тъй като отборът се намира на трето място във временното класиране с актив от 10 точки.

В последния кръг Берое завърши 2:2 с Етър във Велико Търново, а в този мач тимът излезе за първи път без нито един българин в състава. 

От друга страна Славия се намира на12-а позиция с едва 4 пункта. „Белите“ стартираха сезона с победа, след което загубиха на два пъти и спечелиха точка. В последния кръг столичани бяха прегазени с 1:5 от Черно море. 

Добрата новина за тима на Хосе Мария Бакеро е завръщането на Мартин Георгиев. Аут от групата обаче са Иван Минчев, Сибири Кейта, Георги Търтов и Светослав Вуцов. 

БЕРОЕ – СЛАВИЯ

Вероятни състави:

БЕРОЕ: Ачинели, Каскардо, Минго, Скуадроне, Говеа, Сейхас, Гума, Селесте, Ласо, Трибуле, Севаьос

СЛАВИЯ: Кръстев, Мартинов, Генев, Керчев, Георгиев, Дост, Стоянов, Томбак, Александров, Иванов, Бакеро 

Стадион: „Берое“, Стара Загора
Съдия: Петър Кузев 
Начало: 19:00 часа


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe