Новият треньор на ЦСКА 1948: Има изключително качество в отбора, трябва да играем атакуващо

ЦСКА 1948 представи своя нов старши треньор Николай Панайотов. Младият специалист застава на мястото на Атанас Рибарски, който напусна поста след загубата от Крумовград в efbet Лига. Панайотов обяви, че кредото му е основано на атакуващия футбол.

„Радвам се, че имам възможността да видя отбора на ЦСКА и благодаря на ръководството за доверието.

Двубоят с Етър? В съблекалнята има доста качествени футболисти, всеки един треньор, който работи с тях, му се иска да се представят по най-добрия начин. За мен е чест да работя. Докато има нужда от мен, ще работя. На първо време целта е отборът да се представи по най-добрия начин срещу Етър. Трудно е още да се каже дали са свикнали – както е неочаквано за тях, така е и за мен. 

Опитваме се да има настроение в съблекалнята и да постигнем победа. Нямам опит, но всеки треньор си има цели, естествено. С времето ще покажем дали ще успеем да ги постигнем. Имаме проблеми с Джонатан и Жека, които са трайно контузени. Останалите са в добро състояние. С оглед на футболистите ни, задължително е да играем атакуващ футбол, привърженик съм на този тип футбол. Надявам се момчетата да си повярват, че могат, има изключително качество в отбора, трябва да играем атакуващо. Идвам в помощ, разговарям с футболистите да намерим добро решение за тях и да успеят да излязат мобилизирани за следващия мач. Не мога да давам оценки на колегите, които са били преди мен“, заяви Николай Панайотов. 


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe