ЦСКА 1948 ще забравя отпадането от ФКСБ с домакинство на Хебър

Отборът на ЦСКА 1948 приема тима на Хебър в среща от 4-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на стадиона в „Бистрица“ започва в 19:00ч. и противопоставя третия срещу деветия във временното класиране. 

Хебър (Пазарджик) обяви безплатен транспорт за феновете, които искат да подкрепят отбора във визитата на ЦСКА 1948.

Привържениците на “зелените” ще потеглят от стадион “Георги Бенковски“. 

Освен физически, домакините ще бъдат изтощени психически след отпадането им от европейските клубни турнири. През седмица ЦСКА 1948 загуби с 2:3 от ФКСБ като гост, въпреки че водеше в резултата с 2:1. Отново през последните дни „червените“ се подсилиха с българския талант Никола Илиев, който идва в отбора под наем от гранда Интер.

ЦСКА 1948 започна кампанията с успех над Левски с 2:1, а след това и с победа с 3:0 срещу Пирин. Последва отлагане на двубоя с Арда (Кърджали) заради ангажиментите на отбора в Лигата на Конференциите. Хебър от своя страна стартира с нулево равенство с ЦСКА – София, след което загуби с 0:1 от Черно море. В последния кръг възпитаниците на наставника Любослав Пенев победиха Берое с 1:0.

efbet Лига, IV кръг

ЦСКА 1948 – Хебър (Пазарджик)

Вероятни състави:

ЦСКА 1948: Наумов, Орачев, Елитон, Петров, Н’Гинда, Талис, Даскалов, Педриньо, Вутов, Русев, Рууни

Хебър (Пазарджик): Игонен, Николаев, Михайлов, Марин, Мазан, Вълчев, Кабов, Охене, Бастунов, Хамдиев, Пенев


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe