Логан Пол иска да подгрее битката Зукърбърг-Мъск

Ютубърът Логан Пол не се е отказал от амбицията си да става и ММА боец. Влогърът, който има и няколко боксови мача зад гърба си, поиска да бъде част от потенциалната бойна галавечер, на която милиардерите Марк Зукъргбърг и Илън Мъск ще премерят сили в битка по правилата на ММА.

“Говорих с хората в UFC и им казах, че ако има такъв двубой, аз искам да съм на бойната карта. Ще го направя за без пари”, заяви американецът в своя YouTube канал.

Битката между собствениците на Facebook и Twitter изглежда все по-близо до договаряне. И двамата публикуват снимки в социалните мрежи от тренировки с доказани имена в бойните спортове. Само преди ден създателят на Tesla Илън Мъск качи снимка с легендарния ММА боец Джордж Сейнт-Пиер и един от най-добрите треньори в бразилското жиу-жицу Джон Данахър.

Логан Пол допълва, че ако такава бойна галавечер се състои, то той би се изправил срещу англичанина Пади Пимблет.

“Дайте ми Пади! Когато не тренира, това момче прилича на поничка. Нека се качи в моята категория и ще го сгъна”, категоричен е Пол.

Пимблет се състезава в категория до 70 килограма, но е публикувал информация, в която се разбира, че 20 дни след негов двубой вече е около 90 килограма.