Състоянието на Люпко Петрович се подобрява

Люпко Петрович вече е в стабилно състояние, след като претърпя тежка автомобилна катастрофа. Легендарният сръбски специалист е изведен от изкуствената кома, в която се намираше. Днес той е бил посетен от съпругата, дщерята и сина си в болницата. Пред тях Петрович е заявил на английски език, че се чувства добре и е поискал да се прибера в дома си.

 

Преценката на лекарите е, че 76-годишният треньор постепенно се възстановява, но в петък трябва да премине скенер, който да покаже дали кръвта се отдръпва от мозъчната обвивка. В петък Петрович влезе в насрещното движение на новия околовръстен път на Белград и се удари странично в друг автомобил, предизвиквайки пътнотранспортно произшествие. 

Специалистът, който спечели КЕШ с Цървена звезда през 1991 година, а у нас работи в Левски, Литекс и ЦСКА – София, бе откаран в белградска клиника с леки наранявания, но състоянието му се влоши заради първо лек, а след това и по-тежък инсулт.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe