Костов:Играем малко скучно и мудно, Георги Миланов е точният човек за Левски

Наставникът на Левски Николай Костов не остана очарован от днешното представяне срещу Етър, макар че “сините” спечелиха проверката с 2:1. Треньорът в прав текст заяви, че тимът играе малко скучно и мудно, което трябва да се промени. Споредн него това ще стане с привличането на Георги Миланов, който е точният човек, за да запълни празнотата в средата на терена.

“Доволен съм от условията, които са предоставени на отбора.

Имаме 12 проведени тренировки и две контроли. Видяхте, че футболистите на Етър бяха по-свежи. Има натрупана умора. Работим, акцентът е около владеенето на топката. Това са трудни елементи, които футболистите усвояват. Доволен съм от старанието. Сега е момента да похваля нашите футболисти, тъй като се стараят максимално. Видяхте, че не се получава връзката между полузащитници и атакуващи играчи. Все още мудно разсъждаваме по време на играта. Надявам се да се справим и да започнем добре шампионата.

Играем малко скучно, тъй като много от нашите футболисти използват прекалено много подавания при владеенето на топката и подготовката на нашите атаки. Все още не сме се напаснали добре за начина, по който искам да играем.

Мисля, че имаме достатъчно време, тъй като имаме идеална работна среда, играчите са много съсредоточени и се надявам да сме добре в шампионата.

Разговаряме с Георги Миланов. Мисля, че той е точният човек, който трябва да попълни празнотата в средата на терена. Надявам се разговорите с него да бъдат положителни.

Всичко, което Станимир Стоилов е работил, е положително за нас. Ние трябва още да си подобрим владеенето на топката. При подготовката на атаките да сме по-уверени.

Днес не съм доволен и когато Етър притежаваше топката – бавно се движехме, може би това е причината. Не затваряхме пространствата, не контролирахме контраатаката. Това е, което мога да кажа.

Много добри условия. Доволен съм от условията, които ни предоставя ръководството. С Наско Сираков сме обсъдили нещата за развитието на нашия отбор, но няма как да ги споделя. Въоръжаваме се с оптимизъм и с подкрепата на нашите фенове да вдигнем отбора на първото място”, завърши оптимистично Костов.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe