Митов: Още сме далеч от истината, трябва да изградим отбор

Наставникът на Монтана Николай Митов даде мнението си след загубената с 1:3 контролна среща със Славия. Бившият футболист на Левски, Хебър (Пазарджик) и Магдебург заяви, че тепърва трябва да изгради нов отбор.

„Доволен съм. То почти всичко е ново, има двама-трима от стария отбор.

Доволен съм като старание, още сме много далеч от истината, но това е нормално – на втора седмица. Стараят се момчетата, готвим се, продължаваме. Първо да направим отбор. Ще направим всичко възможно да сме в най-оптимална форма, друг избор нямаме. Засега това са футболистите, няма нищо конкретно. Може да искам навсякъде, но трябва да се съобразяваш с финансите. 

20

Славия 3:1 Монтана

Всичко, което сме го искали, сме го постигнали на този етап. Млад отбор сме, най-възрастният е Митко Буров, набор 1997. Най-важното ми е да изградим един отбор, тогава може да говорим за някакви цели. Нормално е като вземеш 15 нови и млади момчета, това да ти е целта. Вече имаш ли отбор, можеш да имаш конкретни цели“, каза 50-годишният специалист пред Sportal.bg.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe