Обявиха съперника на Благой Лачев за MaxFight 54

MMA боецът Благой Лачев научи съперника си за предстоящата му битка на събитието MaxFight 54. Състезателят на Bokido MMA ще премери сили с румънеца Дану Джиорджиян на 2-и юни в зала Сила.

Към момента Лачев има една победа и една загуба на ринга на MaxFight. Той ще се изправи срещу боеца от северната ни съседка в подряващ двубой на бойната галавечер, който ще се състои в категория до 77 килограма.

Бойната верига обяви и още една двойка бойци за галавечерта в Пловдив. 20-годишният Христомир Каросеров също ще стъпи в ринга в Пловдив. Той ще търси втора поредна победа на МaxFight. Неговият съперник Габриел Гарнеа също е от Румъния.

На бойната гала в Пловдив ще се проведат и битки за титли на организациите в стил ММА и стил бокс, както и за титла на България по професионалния бокс. Освен тези трофеи, заложена ще бъде и купата на FitSpo. 

Непобеденият Валентин Бенишев ще спори с Габриел Буфтеа за титлата в категория до 70 килограма в стил ММА, а в дългоочакваният сблъсък Григор Саруханян-Борислав Велев ще бъде заложена титлата в категория до 76 килограма на веригата, но в стил бокс. 

Боксьорите Здравко Попов и Владимир Георгиев ще премерят сили в същата категория, но в спор за титлата на България. Павел Владев – Върколака ще се бие с узбекистанец в спор за трофея на FitSpo.