Хайнц: На 100% съм уверен, че ще станем шампиони

Звездата на ЦСКА – София Тобиас Хайнц даде мнението си след равенството 2:2 с Лудогорец в Разград. Норвежецът заяви, че продължава да вярва на 100% в шансовете на “червените” за шампиони.

„Може би е справедливо, можехме да получим по една дузпа и двата отбора. Знаехме, че ако не спечелим, точката остава в тяхно предимство.

Опитвахме да ги пресираме в определени зони и моменти, поведоха в резултата, но в крайна сметка нямаме извинение, че не спечелихме. 

Да, може би не искам да говоря сега за съдията, но имаше доста спирания в двубоя, имаше много картони, емоциите ги имаше, те бяха за всеки от футболистите, все пак се изправят двата най-добри отбора, това е нормално. Имаме три двубоя – и ние, и те. Надяваме се да ги настигнем и задминем. 

Имаме увереност, съперниците са тежки, да, но гледаме да спечелим трите мача, а те да сбъркат. Срещнахме Лудогорец в днешната вечер, това е без никакви съмнения шампионът на България в последните десет години, на техния стадион, направихме добър двубой, но има разочарованието, че не спечелихме. Оставам на 100% уверен, че ще станем шампиони“, каза Хайнц.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe