„Вабанк“: Ще получи ли ЦСКА „зелена светлина“ за титлата и сгреши ли Байерн с треньорската смяна

Пилците се броят наесен, а шампионите напролет, макар че тази пролет е по-ужасна от отношенията между Сане и Мане. Намираме се в заключителната фаза на първенствата и въпросителните започват да падат като Челси в Лондон. През първото полувреме на „Вабанк“ Милен и Мартин загряват за дербито ЦСКА – Лудогорец със спор, който е на ръба на червения картон. Въпросът е дали победа в този мач ще реши титлата или интригата ще е жива до последно и няма място за притеснение.

Втората част е запазена за Байерн, който реши да не пази Нагелсман, а го смени с Тухел. Бой между звезди, отпадане от Шампионска лига и изоставане от първото място в Бундеслигата – все неща, които не са по вкуса на баварците.

И в този епизод ще има нова партия футболен морски шах, а за десерт – прогнози за най-интересните дербита в Европа, че и у нас.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe