България срещу Гърция в К-1 двубой с малки ръкавици открива MMA Bushido 88

Една от най-престижните бойни вериги в Европа, MMA Bushido прави 88-мото си издание в София. За пръв път българските фенове на бойните спортове ще могат да гледат на живо бойци от 10 държави в неподправени битки, излъчвани в над 190 държави по света по спортния гигант DAZN.

Единствените две битки, които няма да са по правилата на ММА (с изключение и на боя с възглавници), ще са челна среща между България и Гърция в две изключително различни, но оспорвани бойни правилника – събмишън граплинг и К-1 с малки ръкавици.

В първия двубой от вечерта столичанинът Илиян Адрианов ще направи дебюта си на професионалния ринг в изключително тежкия правилник – К-1 с ММА ръкавици.

Адрианов е готов за тежка битка под ръководството на един от най-емблематичните треньори Кирил Алексиев от тима Gladiator Bokido.

Срещу него ще застане Пантелис Золумис, който има вече победи на ринга в различни турнири като Mad Dog и Octagon Fight.

„Идвам с проста мисия – да го победя,“ споделя Золумис и отправя предупреждение към българина, „Внимавай, защото полудявам, когато изляза и се бия в клетката.“

Ако искате да гледате истински и неподправени битки от световно ниво – вземете приятели и елате на MMA Bushido 88. VIP билетите вече са изчерпани, но редовните на цена от 30 лв. са все още налични онлайн на Eventim.bg.