Наставникът на Марек: Голям дразнител съм

Старши треньорът на Марек Танчо Калпаков коментира дербито с Кюстендил, завършило с победа за дупничани с 1:0. 

„С оглед резултата 1:0, беше труден мач, с нерви и напрежение. Имахме достатъчно на брой създадени положения, с които можеше да затворим мача навреме. С играта и със създадените положения по всеки един показател надиграхме отбора на Кюстендил.

Мисля, че заслужено победихме. Ние сме най-големият дразнител в групата, всеки е на 100% срещу нас. Наблюдавам, че всички мачове провеждаме при сгъстена защита. Кюстендил също бяха компактни и добре подредени, дойдоха предимно да рушат играта, а не да градят. Стигнаха до една-две ситуации. За радост не успяха да отбележат”, каза Калпаков. 

“На фона на показаното от двата отбора, мисля, че резултатът е минимален. Ние излизаме всеки мач да бием. Не ни интересува другите отбори как постигат победите си. Знаехме предварително резултата от мача в Ботевград. Но нека да гледаме ние да побеждаваме. В позиция сме, в която си зависим само от нас. Другите да побеждават, както могат. Докато не влезем във Втора лига, не може да сме на 100% спокойни, но всяка победа ни дава увереност“, допълни наставникът на Марек.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg