Илич: Не знаех, че имаме 9 поредни победи като гост, Левски играе страхотно

Наставникът на ЦСКА Саша Илич обяви след победата с 2:0 над Славия, че очаква качествен сблъсък в следващия кръг срещу Левски, защото “сините” играят страхотен футбол.

“Днес беше изключително труден мач, защото миналата седмица отпаднахме от турнира за Купата на България. През първото полувреме не изглеждахме добре и ми се струваше, че бяхме под емоциите от мача с Черно море. През второто полувреме имахме щастието и късмета да вкараме два бързи гола, след което стана много по-лесно.

През първото полувреме ни беше трудно да влезем в ритъм, защото имаше много спирания на играта. Контузията на Вион, след това ВАР се намесваше. Това повлия на ритъма, но през второто полувреме имахме късмет да вкараме два бързи гола и стана по-лесно.

Разполагаме с 25 футболисти и всеки трябва да играе. Матей и Петров не играха, защото искахме да заложим да други и те да поддържат ритъм на игра. С футболистите, които пуснахме в игра, знаехме, че ще имаме предимство при центриранията. Така и стана голът на Мено Кох.

Дори не знаех, че имаме 9 поредни победи като гост. Всеки мач, който ни предстои, е най-важният. Ще се концентрираме към дербито с Левски. След това ни остават 10 финала. Левски е много добър отбор, играе по страхотен начин. Очаквам да стане качествен мач, защото играят добре”, заяви Саша Илич.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe