Локомотив (Пловдив) посреща Септември с мисъл за победа

Локомотив (Пловдив) и Септември откриват 25-ия кръг в efbet Лига с двубой помежду си. Мачът на „Лаута“ е от 19:30 часа и ще бъде ръководен от Георги Гинчев.

Домакините влизат в срещата в серия от три поредни шампионатни равенства и ще опитат да се върнат на победния път. „Смърфовете“ за последно победиха Локо (София), след което завършиха наравно с ЦСКА, Берое и Ботев (Пловдив).

Септември загуби от Черно море с 0:3 преди паузата за националните отбори, като преди това столичани спечелиха срещу Ботев (Пд) и Берое. Тимът на Светослав Петров се намира на 12-а позиция в класирането и трябва да гони задължителен успех днес, за да съхрани шансове за групата с местата между седмо и десето и да избегне битката за оцеляване в елита.

„Черно-белите“ също трябва да се борят, но за първата шестица. Локомотив (Пд) е на две точки от седмото място, така че евентуална победа днес ще донесе повече спокойствие на „Лаута“.

29

Ботев (Пловдив) - Локомотив (Пловдив) II

Александър Томаш няма сериозни кадрови проблеми, като няма да може да разчита единствено на последните си две нови попълнения – Алфа Конте и Хорхе Сегура. След наказание за пловдивчани се завръща Йосип Томашевич.

Асен Георгиев и Йоан Гаврилов пък се завръщат след изтърпяно наказание за столичния отбор. Двата тима вече се срещнаха веднъж по-рано през сезона, а „смърфовете“ се наложиха с минималното 1:0 в София.

18

Септември - Локомотив (Пловдив)

ЛОКОМОТИВ (ПД) – СЕПТЕМВРИ

Вероятни състави:

ЛОКО (ПД): Хоркаш, Матеус, Паскалев, Павлов, Томашевич, Дион, Зебли, Витанов, Джовани, Илиев, Сорга 

СЕПТЕМВРИ: Шейтанов, Арсов, Георгиев, Чешмеджиев, Чуич, Кабов, Станоев, Костадинов, Ачков, Петков, Александров

НАЧАЛО: 19:30 часа 
СТАДИОН: „Локомотив“, Пловдив
СЪДИЯ: Георги Гинчев


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe