Стефан Миленов с нова победа чрез събмишън на МАX FIGHT 53

Стефан Миленов зарадва феновете в “Арена София” със скоростна победа чрез риър-некед-чоук още в средата на първия рунд срещу Андрей Пирля на турнира MAX FIGHT 53.

Миленов трябваше да се справя с неудобството да се изправи срещу изцяло нов противник, защото първоначалният му такъв Габриел Пуфтя се отказа от битката в последния момент.

Миленов все пак показа превъзходството си и отново демонстрира отличните си умения на земя. Той записа нова победа в категория до 70 кг и остава непобеден на професионалния ринг, като след края на двубоя благодари на треньора си Деян Топалски.

Още в първите десетина секунди Миленов регистрира тейкдаун, което беше очаквано, предвид че основните му сили са на земя. Съперникът му се справи с изправянето, но получи коляно в главата, а после отново мощно повали Пирля. Румънецът опита да направи гилотина, но не я подкрепи с краката си и за Стефан не беше такъв проблем да се измъкне.

Стефан веднага след това опита да осъществи риър-некед-чоук и опонентът му се предаде, приключвайки срещата за по-малко от две минути.