Глас от Унгария: Фаворити сме, но не можем да ви гледаме отвисоко

Журналистът от sportal.blikk.hu Бенче Бабяк сподели мнението си пред sportal.bg преди утрешния мач между България и Унгария в Будапеща. Колегата разказа, че играта на маджарите при победата в проверката с Естония не е била на високо ниво, но въпреки това очакванията в страната са, че унгарците са фаворит в двубоя.

“Атмосферата в нашия отбор е добра. Унгария спечели с 1:0 срещу Естония в контрола, така че играчите са спокойни. Играта не беше особено качествена, но всички са на мнение, че това бе контрола, която имаше за цел да събере отново заедно играчите и да ги вкара в ритъм. Те не се бяха виждали от ноември месец, когато бе последният мач на националния отбор срещу Гърция. Това бе като репетиция преди важния мач срещу България утре”, каза Бабяк.

“Преди малко имаше пресконференция на нашия тим. Селекционерът и капитанът подчертаха, че уважават България и Унгария не е в ситуация да гледа никого отвисоко. Вярно е, че победихме наскоро Англия и Германия, но всички знаят, че не сме на тяхното ниво. Естествено отборът ще направи всичко възможно да спечели двубоя. Унгария е фаворит и всички се надяват, че ще го покаже и на терена. За България знаят, че има бързи нападатели и ако се загуби топката на празно пространство това може да доведе до проблеми. Личното ми мнение мисля, че ще е равностоен и здрав мач, но в крайна сметка Унгария ще победи с един гол”, добави още журналистът.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe