Мъжки хороскоп

Нека започнем ударно седмицата! Предлагам ви да погледнете заедно с мен в бъдещето си, защото някои от вас ще имат нужда от намирането на бункер, други ще трябва да си правят кола маска, а трети ги очаква трудна последна седмица на месеца.

  • Овен – Дългоочакваната седмица предстои. Всичко, за което си се готвил в предходните три, ще се случи в близките няколко дни. Грабвай калашника, слагай каската, запасявай се с консерви и буркани с туршия, защото на жена ти ѝ идва цикълът, а ти не искаш да си покрай нея в този период.

  • Телец – Всичко, което си планирал, ще се провали. Ама какво да се прави. Трудни времена настанаха и хората вече не е толкова лесно да ги излъжеш да дойдат на готова софра с мезета и вина. Онези, за които говоря, да си знаят.
  • Близнаци – Време е желязната завеса да се вдигне. Времената на неясноти трябва да останат в миналото, тъй като най-вероятно ти е омръзнало да чакаш, за да видиш какво ще се случи. Вземай нещата в свой ръце и започвай да ковеш бъдещето си. Буквално! Грабвай чука и си направи мъжката стая на мястото на детската, докато жената все още не се е върнала от гостито у майка си.
  • Рак – Ще оставиш личния живот настрана за известно време, защото в края на месеца има резултати, които трябва да се гонят. Ако не искаш жената и детето да писнат, че за Коледа няма да имат мечтаните подаръци, ще им се наложи да се лишат от вниманието ти поне до идния понеделник.
  • Лъв – Не е препоръчителна консумацията на алкохол тази седмица. Помниш ли как последния път не можа да ти стане, когато си извика проститутка и трябваше въпреки това да ѝ платиш за времето? Да знаеш, че алкохолът е бил виновен.
  • Дева – Грешките на другите ще се отразяват пряко на вас. Не се безпокойте, защото нещата не са обратими. Нищо, че е забравила да вземе хапчето Анти-бебе. Абортът е позволен до третия месец.
  • Везни – То се е видяло, че е седмицата на изненадите. Отвори фишовете и си харесай най-големите изненади в Шампионската лига и Лига Европа и слагай крупни суми за аутсайдерите. Току виж си оправиш малко положението, така предпразнично. Пък, ако паднеш, с какво ще е по-различен декември от всеки друг месец? С нищо.
  • Скорпион – Предпразничната треска ще те обземе в най-скоро време. Виж измисли от някъде едни 300-400 лева, че да не стане като миналата година, когато подари на жена ти тефлонов тиган, а на децата даде по едно шоколадово яйце за Коледа.
  • Стрелец – Хайде, бе, рожденикът! Къде се губиш? Пали скарата, точи виното, реди масата и да се почваме, че работа ни чака!
  • Козирог – Ще ти се наложи да се свържеш с вътрешното си аз. Вечерите след работа си остани вкъщи. Уикендът също не е подходящ за излизанки. Събери сили, защото от другата седмица се дава старт на най-тежкия цикъл за черния ти дроб. Нека си помисли, че седмицата ще му е затишие пред буря.
  • Водолей – Щастливият край е близо. С жената за Коледа ще си имате един малък Исус, а може би Исуска. Зависи, какво е показал ехографът.
  • Риби – Седмицата ви много ще зависи от това дали сте били послушни в предходните дни. Ако да – значи ще ви чакат само лоши неща, ако не – хубави. Какво да се прави… Съдбата е кучка! Добрите ги наказва, а лошите ги поощрява.

Автор: Десислав Янкулов