Тенисистите ни вече тренират в Пърт преди United Cup

Българският отбор за United Cup бе първият, който получи възможността да тренира на RAC Arena – впечатляващото съоражение, което ще приеме мачовете от група А, в която освен родният отбор са селекциите на Гърция и Белгия.

На 26 декември тимовете за първи път получиха възможността да тренират на корта, който ще бъде арена на мачовете им, стартиращи на 3 дни по-късно.

Изабелла Шиникова публикува снимки от залата, към които написа: „Напред към победите“. Ден по-рано отборът ни се събра в почти пълен състав.

Григор Димитров пристигна от Дубай, а Виктория Томова, Гергана Топалова и Александър Лазаров предприеха заедно дългия път от София до Пърт, който за тях стартира на 24 декември.

Първи от българската група в Австралия пристигна Димитър Кузманов. Всъщност той бе и първият участник в турнира, който се появи в Пърт. В предишните дни пловдивчанинът тренираше на кортовете на Австралийската тенис федерация.

Шоуто United Cup за България започва на 29 декември с мач между вторите ракети при жените срещу Гърция. След това е и очакваният с голямо нетърпение сблъсък между Григор Димитров и Стефанос Циципас.

Ден по-късно Виктория Томова ще премери сили с Мария Сакари, след което по програма са срещите на вторите ракети при мъжете, както и двубоят на смесени двойки.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Isabella Shinikova (@isa_shine_91)

tenniskafe.com

Гледай тенис на MAX с най-вълнуващите двубои от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP Finals и Next Gen, на живо, само в ефира на MAX Sport.