Миньор 2015 с нови придобивки за Коледа

Водачът в класирането на регион Запад на ББЛ А група – Миньор 2015 Перник, се похвали с нов бус, който ще превозва тимовете от мъжките формации и школата на перничани. Освен това в зала „Борис Гюдеров“ в Перник вече е инсталирана и системата Keemotion. 

„След като клубът раздаде от своя страна подаръци на състезателите си, дойде ред и на ръководството да се похвали с нови придобивки, които ще повишат стандарта на работа в клуба! 

На първо място, след дълго време, организацията се сдоби с нов бус, който да обслужва пътуванията извън Перник на тимовете от школата и мъжките формации. 

Освен това, в зала “Борис Гюдеров” вече е инсталирана и функционира най-модерната система за видеозаснемане на мачове и тренировки в баскетболния свят, Keemotion.

Системата ще позволи на треньорския щаб да анализира тренировъчния процес и двубоите, които се изиграват в нашата зала, и на последно място, но не и по важност, тя ще осигури възможност за преки предавания в YouTube на мачовете за хората, които не могат да присъстват на живо. 

Спомогналите за тези неща са твърде много за да ги изброим поименно, затова отправяме огромните си благодарности на всички спонсори и хора, които продължават непрестанно да ни подкрепят и помагат за да повишаваме нивото на професионализъм в нашия клуб! Сигурни сме, че с общи усилия най-доброто тепърва предстои! 

Пожелаваме весела Коледа и прекрасно посрещане на 2023 година от всички в БК “Миньор 2015”!“, написаха от клуба в официалната си страница във Фейсбук.

Основна снимка: ББЛ

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите двубои от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, на живо, само в ефира на MAX Sport.