Костадинов с добър мач за Паленсия

Константин Костадинов и съотборниците му от Паленсия продължават да се намират в изумителна форма през настоящия сезон във Втора дивизия на Испания. Българският национал и тимът му постигнаха 12-ата си победа през кампанията, след като надвиха Ираурги с 87:84 (12:23, 29:7, 22:28, 24:26) в двубой от програмата на 13-ия кръг.

Костадинов попадна в титулярната петица за срещата, като за 17 минути на терена се отчете с 8 точки, 5 борби, 2 асистенции и 1 чадър при 3/5 стрелба от игра и 1/2 от наказателната линия. От неговите съотборници в най-резултатен се превърна Танър ЙМакГрю със 17 точки.

Така Паленсия все още е на върха на класирането с баланс от 12-1, като е пряко следван от Андора, който разполага със същия актив. Следва празнична почивка за Костадинов и компания, а на 30 декември тимът му излиза срещу третия в таблицата Форса Лейда в дерби на върха.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите двубои от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, на живо, само в ефира на MAX Sport.