Децата на Арес спечелиха силен турнир в Северна Македония

Набор 2014/2015 на столичната академия „Арес“ завоюва първо място на турнир в Куманово, Северна Македония. В турнира участваха отбори от България, Сърбия и от много северномакедонски градове – Куманово, Скопие, Щип, Велес. Той бе оранизиран и в чест на днешния празник на града. Аресите срещнаха ФК Милано в първата си среща, която загубиха с 0:3.

Следващите две срещи от групата си аресите спечелиха срещу Кул (Скопие) с 5:0 и Куманово (Еуроспорт) с 2:1. Това отреди на българчетата полуфинал срещу отбора на ФК Башкими, който беше спечелен с 1:0. Във финалната среща момчетата на Росен Танев и Мартин Тодоринов срещнаха отново ФК Милано, на които успяха да си върнат за откриващата среща в турнира с резултат 1:0. 

Коралите показаха страхотна и атрактивна игра през всичките мачове въпреки умората, която беше голяма поради многото на брой изиграни мачове в еднодневния турнир. Набор 2013 на Арес също се престави много силно в Куманово. Те спечелиха второто място, след като загубиха с 0:3 във финалната среща от домакините от Еуроспорт, но оставиха много добри впечатления с играта си.