Локомотив (Пловдив) приема Славия в свирепа битка за челните места

Отборът на Локомотив (Пловдив) приема Славия в сблъсък от 14-ия кръг на efbet Лига. Мачът на стадион „Локомотив“ стартира в 17:30 часа. 

Домакините се намират в много добра форма, като в последните пет кръга „смърфовете“ имат четири успеха и само едно поражение. Тези резултати изкачиха тима до четвъртото място във временното класиране с актив от 25 точки.

 

Гостите от София пък са в отлично настроение, след като преди дни постигнаха голям успех с 2:1 над Левски. „Белите“ са с две позиции по-назад в таблицата, но само с точка по-малко. 

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш няма сериозни проблеми в своя стартов състав, като се очаква да заложи на всичко най-добро, с което младият специалист разполага.

Ситуацията при Златомир Загорчич не е толкова добра, тъй като Славия даде много жертви в сблъсъка с Левски. Под въпрос за срещата е Ахмед Ахмедов, който бе заменен още в началото на първата част. 

Със сигурност аут е крайният бранител Ертан Томбак, който ще отсъства повече от месец, както и Тони Тасев. 

ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ) – СЛАВИЯ

Вероятни състави:

ЛОКОМОТИВ ПД (4-1-4-1): Хоркаш; Матеус, Луан, Бидунга, Томашевич; Зебли; Дион, Джовани, Витанов, Карагарен; Д. Илиев
Старши треньор: А. Томаш

СЛАВИЯ (4-1-4-1): С. Вуцов; Чешмеджиев, Виячки, Керчев, Соарес; Вълчев; Г. Иванов, К. Стоянов, Нгуена, Е. Стоев; Ахмедов
Старши треньор: З. Загорчич

СЪДИЯ: Георги Гинчев
СТАДИОН: „Локомотив“, Пловдив
НАЧАЛО: 17:30 часа