Мъжки хороскоп

Чакаме зимата да дойде, но през последните седмици 16-17-18 градуса по Целзий по обяд напомнят повече за късна пролет, отколкото за разгара на есента. С прогнозите за времето може много да не ме бива, но пък с предсказването на бъдещето съм ненадминат. Затова ти предлагам да си намериш зодия по-надолу и да видиш за какво иде реч в идните седем.

  • Овен – Предстои ти много динамична седмица.

    Ще ти се случат много неща. Твоята роля в течението на обстоятелствата ще е нищожна и затова просто гледай да играеш според правилата на играта. Сиреч – ако мацката в клуба те сваля, дърпай се, ама не много. (Да, бе! Все едно някое ще тръгне да те сваля!)
  • Телец – Седмицата вещае промени. Не е ясно дали ще е в социалния статус във facebook или пък на работното място, но промяна ще има. Гледай само да направиш правилния избор, че да не си скубеш косите другия понеделник.
  • Близнаци – Само хубави работи те чакат зад ъгъла. Измий чаголите, смени пижамата с едни дънки, слагай якето и иди виж, какво те чака. Само, когато пресичаш се огледай, че да не те блъсне някоя линейка. Ама то пак ще си е хубаво, какво? Ако ще те блъска нещо, най-добре да е линейка.
  • Рак – Ще жадуваш за оценката на близките и далечните хора. Уж всичко ти върви добре, но се оказва, че без да има кой да ти каже „Браво“ не е същото. И най-лошото знаеш ли кое е? Че ще ти се наложи да просиш признание. По-добре не се хаби, че и без това няма да го получиш.
  • Лъв – Тази седмица ще е преломният скандал между теб и жена ти на тема домашен ремонт. Нали уж чакахте времето да се оправи? Е, ето, че от няколко дни си е бая густо, та няма да има къде вече да бягаш и ще ти се наложи да хващаш на т’слата дръжката.
  • Дева – Малка почивка от натоварените предходни седмици. Вземи си част от отпуската, която пазиш за декемврийските празници и заведи жената на някое местенце, където предлагат разните там спа-ма процедури. Добре ще ти дойде един масаж от нежни, но силни ръце на млад и амбициозен масажист с афинитет повече към твоето отпуснато дупе, отколкото към стегнатия задник на половинката ти.
  • Везни – Ще създадеш нови контакти. Някои ще ти донесат финансови облаги, а други емоционални. Най-хубавите ще са онези с пряк ефект върху слабините ти. Другите – кучета ги яли.
  • Скорпион – Имаш рожден ден тази седмица, нали? Виж как знам. Това е, защото си пия кафето със звездите всяка сутрин. Е, купувам си и малко информация от МВР за читателите ни, че и без това знам, че от министерството са я закъсали. Нали протестиращите искат подкрепа. Ето как я давам аз.
  • Стрелец – Много динамична седмица ти предстои. Ежедневно ще се сблъскваш с проблеми, които ще трябва да се решават на мига. В половината случаи ще имаш положителен край, а в другата половина – отрицателен. Само не забравяй вечер да удряш по едно греяно вино, че да не ти пука и в двата случая.
  • Козирог – Дойде и онази седмица, която всички мразим. Женка ти пак се е разкървавила и самото ти съществуване я кара да ненавижда деня, в който си се родил. Затова се опитай да избягваш очния контакт с нея, а най-добре си измисли някоя командировка, докато оставиш демоните да изтекат върху онези скъпи салфетки с крилцата от рекламите.
  • Водолей – Много година седмица се задава на хоризонта. Ще излизаш с приятели, ще гледаш готини филми, ще хапваш в прилични ресторанти… а бе всичко ще ти е наред тази седмица. Освен джоба, де. Той джоба винаги изтънява някъде по средата на месеца, когато идва и времето за аванса.
  • Риби – Поредната предвидена от мен добра седмица и за рибите. Вижда му се края на проекта, който шефа ти е дал от предния месец и  всеки ти дудне, че закъсняваш, а той срокът му беше до декември. Изпий след това тежкарската едно уиски с пура в ръка на нощната лампа в хола.

Автор: Десислав Янкулов