Иво Ивков дава пресконференция

Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков дава пресконференция, на която ще даде информация по основни теми около „сините“ преди началото на шампионата и евротурнирите. Брифингът започва в 14:00 часа на стадион „Георги Аспарухов“.

„Здравейте, левскари! Tри месеца минаха от отчетната ми дейност. Имахме къртовска работа по лицензирането на клуба.

Отложих с десетина дни, за да можем да дадем старта на началото на кампанията за новите абонаментни карти. Тя върви отлично и без моя призив. За тези три месеца се случиха толкова много неща, колкото не са се случвали в последните години. 

Измина един луд сезон, запознал с пълна депресия и завършил с еуфория и опиянение. Основните две неща, които се случиха – честита Купа на България и честит лиценз! С оглед на историята и величието на клуба това са нормални неща, но когато поехме клуба бяха мираж. Затова толкова се радваме. Левски вече има перспективи за надграждане. Обединение в името на една цел – силен и независим Левски. Вие, левскари, сте основният фактор затова.

Не само парите и финансите са важни. Благодаря на хората от административния екип, без които нямаше да станат възможни тези неща. Заварих ги с четири неплатени заплати, без да е ясно кога ще ги вземат. Останаха не защото нямат къде да отидат, а защото са големи специалисти. Благодаря на юрисконсулта Илия Петронев. Благодаря на целия счетоводен екип, воден от госпожа Гикова. Благодаря на Пламен Петров – шефът на клубния магазин, който има ръст, какъвто не е имало досега.

Благодаря и на екипа на Мъри Стоилов. Благодаря на хората от ДЮШ, които ми дават най-голям оптимизъм за бъдещето ни. Благодря на Яница, на Мартин. На маркетинг екипа, на ветерана изпитан човек Калоян, който поддържаше терена в блестящо състояние“, заяви изпълнителният директор на „сините“.