Джейк Пол се завръща, но никой не смее да го предизвика

UFC ветеранът Чаел Сонен определи Джейк Пол като „най-страховитият човек в бокса“, след като инфлуенсърът обяви завръщането си на ринга на 13 август.

Пол не се е състезавал, откакто брутално нокаутира Тайрън Уудли при петата си професионална битка, която се проведе миналата година. Интернет звездата официално обяви, че ще се завърне на 13 август, но все още няма посочен опонент или категория. Спекулира се с имената на Томи Фюри и Андерсън Силва.

А може би дори и Майк Тайсън.

Сонен обяви, че никой не смее да предизвика Пол на битка, след като е ясна датата на завръщането му.

„Не виждам някой да го предизвиква. Това доказва, че е най-страховитият човек в бокса. Никой не смее да го предизвика. Ако беше направил завръщането си в ММА, тогава много хора щяха да скочат.

Да, обаче коравите боксьори, включително и 400-те боксьора на Еди Хърн, изведнъж до един се оказаха заети и няма да могат да се бият с Джейк. Интересно се получава – ако ще мразим Джейк, нека бъде с причина. Истината е, че Джейк прави всичко както трябва”, заяви Сонен.

mma.bg

Гледайте на 14 май галавечерта, в която Кубрат и Тервел Пулеви ще се качат на един и същи ринг, само в платформата FITE.