Ulefone Power Amor 14 Pro e издръжлив смартфон с тройна 20МР камера, осемядрен процесор и 10 000mAh батерия

Потребителите с професии на открито и любителите на екстремни спортове проявяват все по-голям интерес към издръжливите смартфони. Здравите корпуси осигуряват важна протекция независимо от атмосферните условия и локацията. Ulefone е бранд, който предлага атрактивни предложения на издръжливи смартфони и достъпни цени на българския пазар. Aко търсите устройство, което може да работи под вода, да издържа изпускане и удар, но се отличава с атрактивен дизайн и изгодна цена искаме да насочим вниманието ви към Ulefone Power Armor 14 Pro.

 

Новият модел на компанията предлага няколко важни подобрения над своя предшественик, като по-мощния процесор и двойно повече вградена памет. Ulefone Power Armor 14 Pro е оборудван със 6.52-инчов Large Vivid дисплей, който поддържа HD резолюция и има Waterdrop отвор за селфи камерата в централната част. Ярките и реалистични цветове, както и съотношението на екрана от 20:9 превръщат смартфона в подходящо решение за игри, филми и мултимедия, когато сте в движение.

 

Издръжливият корпус е изграден от твърдо пластмасово покритие, което е обвито в метални рамки и има заоблени гумени ъгли. За максимална протекция има Gorilla Glass защитно стъкло на дисплея. Ulefone Power Armor 14 Pro се възползва от IP68/69K сертификатите за издръжливост, както и военния стандарт MIL-STD-810G. Toва гарантира, че смартфона е устойчив на прах, мръсотия, удар и вода и може да работи при екстремни условия. Поддръжката на Android 12 предлага достъп до последните софтуерни иновации на Google.

Бързата скорост на работа се гарантира от осемядрен Helio G85 процесор, който е допълнен от 6GB RAM и 128GB вградена памет. За сравнение Power Armor 14 има Helio G35 процесор с 4GB RAM и 64GB памет. На гърба на смартфона са разположение три камери, които съчетават 20МР основен модул с 2МР Мacro и 2МР Depth сензори. Селфи снимките и видео клиповете с висока резолюция ще могат да се правят от 16МР предна камера. Ulefone Power Armor 14 Pro има сензор за пръстов отпечатък, Dual SIM слот, програмируем бутон в рамката и 10000mAh батерия, която поддържа 18W зареждане.

 

 

Ако се интересувате от подобни предложения ви съветваме да разгледате портфолиото на Smartfonix. Всеки един от моделите им предлага впечатляващо качество и характеристики, но което е по-важно на максимално достъпна цена. Устройствата се поддържат от осигурен сервиз и могат да бъдат доставени до дома ви за по-малко от 24 часа при това на цени, които нямат конкуренция в България.

 

Oще от Digital: Най-добрите цени на качествени смартфони от Smartfonix