Samsung Galaxy S23 Ultra ще има Waterfall дисплей, който е извит от четирите страни

Samsung продължават да реализират продажбите на най-много смартфони в световен мащаб, въпреки сериозната конкуренция. Все пак премиерата на iPhone 13 няма да остави компанията безучастна, тъй като ще отговорят подобаващо с Galaxy S22 серията. Новите флагмани заедно с Galaxy Z серията от трето поколение ще имат стратегическо значение за присъствието на Samsung в мобилната индустрия през 2022г.

Корейският производител е лидер в разработка на дисплеи, памет и батерии, които отново ще бъдат водещи предимства на Galaxy S22 гамата.

Разработката и дистрибуцията на флагманите не пречи на Samsung да се насочат и към следващите поколения на премиум смартфоните. Така още преди да видим Galaxy S22 вече научаваме любопитни детайли за Samsung Galaxy S23 Ultra.

Популярният блогър IceUniverse сподели любопитна информация, която разкрива, че дизайна на бъдещите устройства ще включва дисплеи с висока резолюция, които са извити от четирите страни.

 

 

Тази атрактивна промяна във визията се очаква да предизвика още по-голям интереса на потребителите към флагманите на Samsung през 2023г. Подобна концепция бе залегнала и в Huawei P40 Pro, който продължава да бъде един от най-мощните и впечатляващи смартфони в глобален мащаб. Samsung Display вече са готови да преминат към масово производство на дисплеи, които са извити в четирите краища.

Няма да е изненадващо, ако смартфоните от висок клас през 2023г. също така предложат диагонал, който варира между 6.1″ и 6.7″ при разделителна спобност от Full HD до Quad HD , съобщава GizChina. Така потребителите ще получат премиум качество и дизайн, които отговарят на високите им изисквания.

 

Oще от Digital: Samsung ще представят над 50 нови модела смартфони през 2022г.