Най-добрите професии за всеки мързел

Да, знаем, че сутрин дори те мързи да си измиеш чагулите от очите и вечер, като забравиш лампата включена, я оставят да свети до сутринта. Думата работа по всяка вероятност те ужасява, но все пак искаш да си купиш новият фотьойл на IKEA с подгряване и автоматично нагласяне в режим за дрямка. За теб имам няколко идеални съвета за работа, с които да изкараш малко пари, за да си покриваш първичните нужди.

  • Кръводарител – И без това за няколко часа ще си възстановиш 300-400мл, а след няколко месеца ще си годен пак да източване на вените.

    Ето ти едни бързи стотина лева, защото, до колкото знам, на българите давали повече пари, отколкото на циганите за кръвта им.
  • Доброволец за тестване на медикаменти – Във фармацията винаги имат нужда от живи хора, върху които да изпробват новите си лекарства преди да ги пуснат на пазара. Чувам, че плащали добре, а единственото, което се изисква, е да гълташ разни химии и да казваш дали виждаш розови слонове в стаята и да носиш проби от оплешивяващата ти глава.
  • Платена публика – В телевизионния ефир има толкова много предавания, че реално там имат постоянна нужда от хора, които да пляска и да викат под команда. Освен, че ще влезеш зад кулисите на любимото си шоу, ще ти дадат пари, за да го гледаш, а и може и да ти дадат някой сандвич с кафе за обяд. Все едно отново си у майка ти, нали?
  • Шофьор на такси – Защо постоянно се оплакват, а в същото време таксиджийте стават все повече и повече? Едва ли работата им е толкова гадна, колкото се опитват да я изкарат. По цял ден слушат радио, четат вестник, гледат телевизия, чат-пат качат някоя заблудена кифличка с мармалад, за да я закарат до мола или дискотеката и това е.
  • Полицай – Има една нова приказка от последните години в България – „Ако от теб не става нищо, стани полицай.“ Някога мухабетът бе за учителите по физкултура, но вече в полицията критерият е още по-занижен. Лежат си по цял ден в патрулките, защото и да искат нямат гориво, за да обикалят, правят се на голямата работа пред обикновените хора, целуват задниците на хора като Волен Сидеров и това е. Е, не за всички професията преминава така, но за повечето – да. Освен всичко си вземаш на първо число държавната заплатка, пенсионираш се в разцвета на силите си и можеш да си правиш, каквото поискаш по улиците, защото колегите те познават.
  • Търговец на наркотици – Е, ще търпиш, когато ти се обаждат в 4 часа през нощта за една дозичка, ама да ти кажа и аз бих ставал, ако за 5 минути ще изкарам едни педесетина лева. Най-хубавото е, че ти трябва само телефон със силна батерия, а клиентелата вече сама си те търси, без ти да се предлагаш. Знаеш ли колко много хора си прекарват чудесно с една заплатка на дилър?