Премиерата на смартфоните Samsung Galaxy S22 ще е на 9 февруари

Първата голяма премиера на Samsung в пазара на смартфони за годината се очаква с голям интерес. Традиционно компанията представя новите си флагмани в периода между януари и март. Само преди дни Samsung потвърдиха, че ще покажат за първи път Galaxy S22 през феруари.

Както се очакваше датата на Galaxy Unpacked събитието ще е 9 февруари, като от Samsung уточниха, че премиерата започва в 17:00 българско време.

Вече се разпространяват маркетингови материали, които промотират представянето на Galaxy S22 в Instagram и социалните мрежи.

 

 

Потребителите могат да се запишат и в списъка за предварителна регистрация на иновативните продукти, които ще видим на тази дата, съобщава GizmoChina. Серията ще включва три модела: Galaxy S22, Galaxy S22 и Galaxy S22 Ultra. Успоредно с тях ще видим и таблета Galaxy Tab S8, който ще допълни портфолиото на Samsung.

Компанията обещава още ексклузивни оферти на специални цени. Новияте смартфони ще имат Snapdragon 8 Gen 1 процесори с 12GB RAM и 512GB памет. Операционната система е Android 12 с One UI 4.0 интерфейса.