ОnePlus 10 Pro e 6.7″ смартфон със 120Hz дисплей, Snapdragon 8 Gen 1, 50MP камера и 5000mAh батерия

ОnePlus сложиха край на спекулациите с премиерата на новия си флагман в пазара на смартфони. Потребителите могат да очакват впечатляващо съчетание от дисплей, камери и батерия. Елегантният дизайн на OnePlus 10 Pro също така е допълнен от иновативните технологии на Hasselblad, които ще гарантират впечатляващи възможности за мобилна фотография.

Подобренията включват LTPO 2.

0 екран от ново поколение с променлива честота за опресняване, ситема за бързо зареждане и 4nm процесор на Qualcomm. По този начин собствениците на OnePlus 10 Pro ще получат максимално бърза скорост на работа, невероятни възможности за снимане и достъп до последните иновации в индустрията.

Дисплеят на смартфона е с големина от 6.7″ при 1440p резолюция. Променливата честота за опресняване може се настрои в диапазона между 1Hz-120Hz, което също е доста атрактивна функционалност. Високото качество на картината ще се допълва и от подобренията в LTPO технологията, съобщава 91Моbiles.

 

 

 

Високата производителност ще се гарантира от Snapdragon 8 Gen 1 процесор, чиято работа се подпомага от 8GB или 12GB RAM. Новият модел работи с последна версия на OxygenOS, която e базирана на Android 12 OS. Иновативната функция Hyperboost ще извлича пълният потенциал от хардуера на OnePlus 10 Pro.

Специалният режим на работа ще позволи на устройството да настрои осемте ядра на 4-нанометровия процесор да работят на максимална работна честота. Това е подходящо за мултитаскинг, работа с графични програми и игри. OnePlus са разработили специална система за охлаждане, която да гарантира, че устройството работи на правилна температура, дори при сериозно натоварване.

Вградената батерия е със заряд от 5000mAh и предлага опция за 80W зареждане. Oсновната камера е с 48-мегапикселова резолюция и използва Sony IMX89 сензор, който е допълнен от 50МР Samsung JN1 камера със 150-градусов зрителен ъгъл и 8МР телефото, като селфи модула е 32МР. Цената на базовата версия се очаква да е около €650.

 

Oще от Digital: Смартфоните на OnePlus ще получават ъпдейти за сигурност в продължение на четири години