Аpple ще представят AirPods Pro 2 с нови функции и дизайн в края на 2022г.

Apple ще актуализират почти всички устройства в своето портфолио през следващата година. Компанията има амбициозни планове как да продължи да разширява влиянието си в различни пазарни сегменти през 2022г. Кризата с недостига на компоненти се очаква да предостави повече възможности на производителите да създават и предлагат още по-атрактивни устройства.

Популярният анализатор Mинг Чи-Куо също е уверен, че ни очакват интересни събития по отношение на AirPods серията от аудио слушалки.

Неговата прогноза е, че ще видим премиерата на AirPods Pro 2 през втората половина на 2022г. Най-вероятно това ще се случи през четвъртото тримесечие и така Apple ще се възползват от атрактивния празничен сезон.

Припомняме ви, че оригиналната версия на AirPods Pro са позиционирани между базовите AirPods и премиум версиите на AirPods Max в продуктовото портфолио на компанията. Първият модел бе представен през 2019г. и изглежда логично Apple да искат да предложат на своите клиенти модернизирана версия на устройството.

 

 

Първото нещо, което прави впечатление е променения дизайн, тъй като AirPods Pro 2 ще наподобяват визуално на Beats Fit Pro. Новатa версия също така ще се захранва от процесор от последно поколение, информира TechSpot. Това ще подобри свързването с периферни устройства и ще улесни интеграцията на смарт функционалности за тренировки и фитнес.

Apple са променили структурата на вътрешността и ще използват по-добри сензори за следене на движението.Потребителите ще могат да избират между два различни размера на AirPods Pro 2. Oтново ни очаква модерна технология за активно шумопотискане, както и смарт функцията Transparency, с която можем да чуваме какво се случва около нас без да махаме слушалките.

 

TagsАpple