Apple ще представят издръжлив смарт часовник през 2022г.

Apple продължават да регистрират високи продажби със своята серия от умни часовници. Потребителите могат да избират между разнообразие от модели, включително и в бюджетния сектор. Припомняме ви, че премиерата на Apple Watch SE бе през септември 2020г.

Компанията не се е отказала от амбициите си в тази пазарна ниша, тъй като работи над нова версия на смарт часовника.

Aктуализираният модел ще бъде достъпен на пазара през следващата година. От Bloomberg разкриват, че освен новото поколение на Watch SE ще видим и още едно устройство, което има издръжлив корпус.

Тази спецификация ще го превърне в оптимално решение за най-активните потребители и спортисти. Портфолиото от смарт часовници ще включва и Apple Watch Series 8. Настоящата версия на Apple Watch SE е базирана на дизайна, който видяхме в Watch 6 и няма да е изненадващо, ако компанията предложи по-модерна визия.

 

 

От Apple не ъпдейтват през повече от година своите устройства, които носят „SE“ брандинга и след като не пуснаха подобен модел през календарната 2020г. това ще се случи през 2022г. Tехнологичният гигант ще оборудва Watch SE (2022) и с допълнителни функционалности, които надграждат сензора за кислорода в кръвта, ЕCG измерването и Always-On дисплея, съобщава MacRumors.

Издръжливият часовник се очаква да се превърне в хит сред потребителите, както и да взаимства дизайнерски линии от Watch Series 7. Самият корпус ще бъде подсилен, което ще гарантира още по-добра защита срещу драскотини, удари и случайни изпускания. Плановете на компанията за следващата година са доста интересни и вероятно ще допринесат още повече за успеха на Apple Watch в индустрията.

 

TagsApple