Барцокас: В залата на Панатинайкос се играе трудно

Отборите на Олимпиакос, където играе българинът Александър Везенков и Панатинайкос се изправят един срещу друг тази вечер от 21:00 часа в двубой от 17-ия кръг на баскетболната Евролига за мъже. „Червено-белите“ са трети във временното класиране с 11 победи и 5 поражения, а Панатинайкос е предпоследен, 17-и с 4 успеха от 16 изиграни мача. Лидер в Евролигата е Барселона само с две загуби до момента. 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Turkish Airlines EuroLeague (@euroleague)

„Панатинайкос е отбор, който има и силни, и слаби страни“, заяви старши треньорът на Олимпиакос Йоргос Барцокас. „Ние ще направим всичко възможно, за да покажем нашата игра. Визирам добрата защита, креативността ни в нападение и факта, че играем отборно. Важно е да останем концентрирани и да следваме плана, който ще изберем“, добави Барцокас. 

„Залата на Панатинайкос е трудна за игра. Феновете са много отдадени в мача. Надявам се да запазим концентрация“, каза още старши треньорът на гранда от Пирея.

Гледайте Националната баскетболна лига, Купата на България, Евролига, Еврокупа и още много баскетбол на световно ниво в ефира на MAX Sport.