Премиерата на OnePlus 10 Pro ще е през януари 2022г.

ОnePlus ще се превърнат в една от компаниите, която ще разшири портфолиото си от премиум смартфони през първото тримесечие на 2022г. Само в рамките на няколко седмици ще видим атрактивни премиери от водещите производители с Android. Това ще предостави повече избор на крайните потребители, но също и ще засили конкуренцията с Apple.

Създателят на OnePlus сега потвърди официално, че следващият им флагман ще бъде представен през януари.

Конкретната дата на голямото събитие ще бъде потвърдена допълнително. Няма никакво съмнение, че OnePlus 10 Pro ще е оборудван с 4-нанометровия Snapdragon 8 Gen процесор.

Новият модел ще има 32-мегапикселова селфи камера, която  е вградена в 6.7-инчовия LPTOP дисплей с QHD резолюция и честота за опресняване на кадрите от 120Hz. Малкият отвор за предната камера ще е разположен в горния ляв ъгъл на тъчскрийна, информира PocketNоw.

 

 

На гърба на смартфона ще за позиционирани три камери със сходна конфигурация, както OnePlus 9 Pro. Основният модул ще бъде с 48-мегапикселова резолюция, като в задния корпус ще има и още един 50МР UltraWide сензор. Третата камера ще бъде 8-мегапикселов телефото сензор с 3.3Х oптично приближение.

Вградената батерия на OnePlus 10 Pro ще е със заряд от 5000mAh и ще използва система за 50W бързо зареждане. Опциите за избор ще включват модели с 12GB LPDDR5 RAM, но също 128GB и 256GB памет. Новият флагман на компанията ще работи под управлението на ColorOS 12, който е базиран на Android 12.

Скоро ще разберем кога ще е премиерата и на каква цена ще се продава устройството на европейския пазар.