TikTok вече поддържа ъплоуд на 1080p видео и нови функции за редакция

ТikTok нямат никакво намерение да спират с впечатляващата популярност на своето приложение. Само преди часове ви съобщихме за Live Studio – новият софтуер за стриймване от устройствата с Windows и конзолите. Този инструмент ще премахне нуждата да каните своята аудитория да ви гледат в Twitch или YouTube Gaming.

Функцията е достъпна за хиляди профили като част от мащабна фаза на тестове.

Популярното приложение също така предлага още няколко допълнителни възможности за редакция. Новият ъпдейт на TikToк включва и опция да ъплоудвате съдържание с 1080p резолюция в своите профили.

По този начин ще може да забавлявате своята аудитория с още по-качествени клипове. За да качите видео с Full HD резолюция трябва да маркирате Upload HD настройката от меню „Моre Options“ в приложението, съобщава finance.yahoo.com. Потребителите ще имат достъп до още няколко интересни подобрения.

 

 

Вече ще е възможно да подобряваме цялостният изглед на своето видео с избора на Visual Enhancement бутона. Функцията е подходяща да подобри експозицията, наситеността на цветовете и светлинните ефекти с едно натискане на бутон. След като запишете видео може да изберете новия бутон от десния панел.

В случай, че не сте доволни от промените може отново да го изберете, за да върнете първоначалната визия. Трябва да отбележим също, че Green Screen ефекта в приложението вече включва Giphy интеграция. Това е полезно да използвате GIF от богатата колекция на платформата като фон за вашия клип.

TikTok предлагат много музикални ефекти и звуци на животни, с които да се забавлявате в приложението. За да ги разгледате изберете Voice Effect бутона от страница Editing.

 

TagsTikTok