Каква ще е цената на Galaxy S21 FE в Европа

Samsung отложиха премиерата на Galaxy S21 FE, който трябваше вече да се продава на световния пазар. Според актуалната информация премиерата ще стане факт през първите седмици на 2022г. По този начин Samsung ще стартират доставките на устройството преди да представят дългоочакваните флагмани от Galaxy S22 серията.

Това означава, че най-вероятно продажбите на Galaxy S21 FE вероятно ще започнат през януари.

Докато изчакваме официално потвърждение на Samsung разбираме повече детайли за цените и цветовите конфигурации, които ще ни предложи смартфона.

От WinFuture.de разкриват, че базовата версия на Samsung Galaxy S21 FE ще може да се купи от европейските потребители за €649. Тази сума е за модела, който има 8GB RAM и 128GB вградена памет.

 

 

Ако искате да увеличите двойно капацитете за съхранение на файлове ще трябва да платите допълнителни €50. При всички положения ще са налични специални оферти в различните страни и вероятно пакети с допълнителни аксесоари като слушалки. Бъдещите собственици на Galaxy S21 FE ще могат да избират между White, Black, Pink и Green цветове.

Техническите спецификации вероятно ще включват 6.4-инчов дисплей с Full HD резолюция и честота за опресняване на кадрите от 120Hz. В задната част ще има тройна камера с 64-мегапикселов основен сензор. Най-вероятно смартфона ще се захранва от Snapdragon 888 или Exynos 2100 процесор.

Батерията ще е със заряд от 4500mAh и ще поддържа 15W зареждане. Дизайнът ще наподобява настоящите флагмани от Galaxy S21 серията.

 

Oще от Digital: Смартфоните на Samsung ще получават ъпдейти за сигурност в продължение на пет години