Кои смартфони Xiaomi първи ще получат ъпдейт към MIUI 13

Xiaomi ще представят следващото си поколение премиум смартфони още преди края на годината. Представителите на Xiaomi 12 серията ще задълбочат конкуренцията при устройствата от високия клас. Новите модели ще имат 4-намометрови процесори, по-мощни батерии и едни от най-добрите камери в мобилната индустрия.

Собствениците на смартфони на компанията също така очакват с нетърпение и да започне разпространението на ъпдейтите към MIUI 13.

Обновената версия на интерфейса ще предложи редица подобрения и функционалности, които са вдъхновени от възможностите на Android 12.

Първоначалните прогнози предвиждат MIUI 13 да е на разположение за първите устройства от списъка на Xiaomi през декември.

 

 

Разработчиците на компанията вече имат достъп до списък с девет устройства, които ще получат актуализацията още преди края на 2021г. Ето и кои са въпросните модели, съобщава Digit.In:

 

Xiaomi Mi Mix 4

Xiaomi Mi 11

Xiaomi Mi 11 Pro

Xiaomi 11 Ultra

Xiaomi Mi 11 Lite

Xiaomi Mi 10S

Redmi K40

Redmi K40 Pro

Redmi K40 Pro

 

Имената на следващата вълна от смартфони с ъпдейти към MIUI 13 ще бъдат публикувани допълнително. Ъпдейтите за тях едва ли ще са налични преди първото тримесечие на 2022г. Скоро ще разберем повече детайли за плановете на Xiaomi да актуализират съвместимите устройства към новия интерфейс.

 

Oще от Digital: Нова технология на Xiaomi ще промени изцяло охлаждането в смартфоните