Кои смартфони ще поддържат 125W зареждане през 2022г.

Бързото зареждане на смартфоните е иновация, която се развива със солидни темпове. С всяка изминала година производителите откриват как да ни изненадат с оптимизирането на своите системи. Oppo е една от компаниите, която инвестира внушителни средства в разработката на технологията и вече демонстрираха възможностите на 125W зареждане.

Интеграцията на иновативната система в реални смартфони ще им позволи да се захранват на пълен заряд за 20 минути.

което е доста впечатляващо. От компанията планират да представят първия смартфон със 125W зареждане през 2022г. Сега разбираме, че името на устройството ще бъде OnePlus 10 Pro, съобщава NoteBookCheck.

Припомняме ви, че OnePlus 9 Pro е базиран на 65W технология и неговия наследник изглежда ще предложи сериозен ъпгрейд по този показател. Това няма да е единственият смартфон със 125W, който ще видим през 2022г.

 

Със сигурност Realme GT2 Pro ще използва технологията за бързо зареждане на OnePlus 10 Pro. Други два модела с новата функция ще бъдат Oppo N и Oppo Find X4, съобщава TechRadar. Конкретният подбор на устройства не е изненадващ, тъй като OnePlus и Oppo са част от един и същи конгломерат, което важи и за Realme.

Споделянето на технологията между смартфоните на останалите брандове е логично решение, което обещава да ги направи по-атрактивни за потребителите. Можем да сме сигурни, че Xiaomi също ще представят 120W зареждане в бъдещите си устройства.

Ако към тях се присъединят други водещи производители като Samsung и Huawei това ще гарантира достъп до още по-впечатляващи устройства през 2022г.

 

Tags125W