Logitech представиха нова серия цветни клавиатури и компютърни мишки с уникален дизайн

Logitech е най-популярният бранд, когато става въпрос за компютърна периферия. Разнообразното портфолио на компанията не спира да изненадва и предлага по нещо за всеки вкус. Този път вниманието ни е привлечено от нова серия от мишки и клавиатури с цветен дизайн, които вероятно ще допаднат на най-младата аудитория.

Гамата включва три продукта, които се допълват визуално и ще разнообразят начина, по който изглежда бюрото ви.

Първото предложение е клавиатурата Pop Keys. Както името подсказва бутоните могат лесно да се премахват и сменят. Пъстрият дизайн на безжичната клавиатура е вдъхновен от популярността на приложения като TikTok.

Потребителите ще могат да избират между три цветови конфигурации, като специален акцент е въвеждането на емоджита при писане. Предвидени са пет бутона за персонализиране с различни емотикони. За компактните размери допринася премахването на допълнителният NumPad, но също Page Up и Page Down бутоните., съобщавa TheVerge.

 

 

Бъдещите собственици на Pop Keys ще могат да използват още четири допълнителни емоджи бутона в кутията, които да настроят да възпроизвеждат определени символи. Допълнителната мишка от серията се казва Pop Mouse и разполага със специален бутон под скрола, който по подразбиране отваря секцията за емоджита.

Компанията обеща до три години време за работа с Pop Keys и около 24 месеца за Pop Mouse преди да се наложи ново зареждане. Потребителите ще могат да свързват до три устройства с новите аксесоари на Logitech. Третият нов продукт е Desk Mat и представлява подложка с размер от 70х30 сантиметра.

Цената е $19.99, докато Pop Mouse ще струва $39.99, а клавиатурата Pops Keys ще струва $99.99.