Новите таблети на Blackview ще се казват Tab 11, Tab 6 и Tab 6 Kids

Blackview ще актуализират своето портфолио с три нови таблета. Това ще позволи на компанията да бъде по-успешна през празничния сезон в края на 2021г. Устройствата се казват Blackview Tab 11 4G, Tab 6 4G, както и Tab 6 Kids, като премиерата ще стане факт преди края на ноември.

Най-интересното предложение ще бъде 10.

33-инчовия Tab 11 4G, който поддържа 2К резолюция. По този начин може да се наслаждавате с оптимално качество на любимите филми, сериали и мултимедия. Техническите спецификации включват Unisoc T618 SoC процесор с 8GB RAM и вградена памет от 128GB.

Батерията е със заряд от 6580mAh, което е спад от 7480mAh на предходното поколение на таблета. Интересна характеристика е Widevine L1 сертификацията, която предоставя най-добрите възможности в индустрията за стрийминг на видео с HD резолюция от популярни платформи като YouTube, Neftlix, Disney и др.

 

 

Операционната система е DOkeOS 2.0, която е базирана на Android 11, като специално Notes приложение ще улеснява създаването и запазването на бележки. Другите две предложения са ориентирани към бюджетния клас. Blackview Tab 6 и Tab 6 Kids са таблети, които имат 8-инчови дисплеи, Unisoc T310 процесори и 5580mAh батерия, съобщава GizmoChina.

Моделите използват същия софтуер, както Blackview Tab 11 4G. Вградената памет е 128GB, но може да се увеличи с microSD слот за карта, 3GB RAM и 4G LTE свързаност. Детската версия предлага още Dual-SIМ функционалност и 4-в-1 навигация с GPS, BDS, GLONASS и Galileo.

Специално приложение ще гарантира, че децата имат достъп единствено до подходящо съдържание. Допълнително ще бъде потвърдена цената на таблетите.