Samsung Galaxy S22 и Galaxy S22 Plus ще имат 120Hz дисплеи с Full HD резолюция

Samsung подготвят премиерата на следващите си флагмани в пазара на смартфони през февруари. Серията отново ще включва три модела с различни характеристики, които ще се захранват от Exynos 2200 и Qualcomm Snapdragon 898 процесори. Корейският производител ще се опита да осигури достъп на потребителите до разнообразие от смарт функции, с които да превърне  Samsung Galaxy S22 в хит на пазара.

В интернет бяха публикувани данни, които разкриват малко повече детайли за смартфоните.

Според информацията базовите версии ще се различават по отношение на дизайна на камерите. Samsung Galaxy S22 Ultra ще има съвсем различна подредба на сензорите и вероятно ще има по-голям модул на гърба, в сравнение с Galaxy S22 и Galaxy S22 Plus.

 

 

Самите дисплеи  на Galaxy S22 и Galaxy S22 Plus се очаква да бъдат по-къси, но по-широки, спрямо предшествениците им. Другите техническите характеристики на смартфоните включват Full HD дисплеи, които поддържат 120Hz честота за опресняване на кадрите, съобщава LetsGoDigital.

Двата премиум модела ще предложат плоски екрани, които не са извити в краищата. Потребителите очакват с нетърпение да разберат колко мощен ще бъде AMD GPU, който се очаква да намери място в Exynos версиите на Samsung Galaxy S22.