Ulefone Power Armor 14 e 6.5″ издръжлив смартфон с тройна 20МР камера, Helio G35 процесор и 10 000mАh батерия

Издръжливите смартфони са специфична ниша, която привлича вниманието на все повече хора, заради здравината, която предлагат. Потребителите с динамично ежедневие, любителите на екстремни спортове и работниците на открито са доста активни в тази продуктова категория. Ако се интересувате от подобно устройство няма как да не сте попадали на портфолиото на Ulefone.

 

 

Това е добре познат бранд на българския пазар и разнообразие от смартфони с мощни батерии и атрактивни спецификации, които могат да издържат в екстремни условия.

Най-новият представител на портфолиото от устройства нa Ulefone се казва Power Armor 14.  Както всеки член на серията ни очаква впечатляващ живот на батерията.

Новият модел е оборудван с 10 000mAh батерия, която поддържа 18W зареждане. Допълнителни софтуерни оптимизации на Android 11 ще гарантират още повече време с едно зареждане при работа със смартфона. Премиум функция е и опцията за 15W безжично захранване.

 

 

Мултимедийното съдържание и игрите ще се възпроизвеждат с максимално качество на 6.52″ дисплей с Waterdrop процес и HD резолюция. Бързата скорост на работа се гарантира от MediaTek Helio G35 процесор, който е подпомогнат от 4GB RAM. Вградената памет е 64GB, но е предвиден слот за microSD карти. На гърба са позиционирани три камери: 20МР основен сензор с 2МР макро и Depth Sensor модули.

Любителите на селфитата могат да се забавляват с 16-мегапикселовата Sony IMX481 камера. Извършването на HD видео разговори в 4G Dual VoLTE мрежи е друго предимство на Ulefone Power Armor 14. Другите спецификации включват GPS, GLONASS, Beidou Gallileo навигация, сензор за отпечатък в Power бутона и функция за лицево разпознаване.

 

 

Ако се интересувате от подобни предложения ви съветваме да разгледате портфолиото на Smartfonix. Всеки един от моделите им предлага впечатляващо качество и характеристики, но което е по-важно на максимално достъпна цена. Устройствата се поддържат от осигурен сервиз в България и могат да бъдат доставени до дома ви за по-малко от 24 часа при това на цени, които нямат конкуренция в България.

 

Oще от Digital: Най-добрите цени на качествени смартфони от Smartfonix